Bijscholing voor KBN trainers & coaches

Karate-Do Bond evenement
Bijscholing-inzichten1-700x467
Datum: 13 aug 2022 09:30 - 12:30

Locatie: Fit Academie Bokkeduinen te Amersfoort

Structureren, stimuleren, individuele aandacht geven en regie overdragen. Dit zijn vier belangrijke kernkwaliteiten voor elke trainer-coach. Tijdens deze scholing krijg je handvatten om je sporters effectiever te begeleiden en een inspirerende, veilige sportomgeving te creëren. Je kunt je eigen functioneren als trainer-coach in korte tijd aanscherpen en verbeteren!

Tijdens deze scholing:

    • Breng je je sterke én ontwikkelpunten in kaart;
    • Reflecteer je op je eigen rol als trainer;
    • Leer je hoe je je kwaliteiten het beste kunt inzetten, ook in lastige situaties;
    • Ontdek je hoe je sporters meer verantwoordelijkheid kan geven tijdens de training waardoor ze groeien als sporter.

SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR DEZE SCHOLING!


Leerdoelen
Aan het einde van de scholing weet je wat de vier inzichten over trainerschap voor jou en je rol als trainer-coach kunnen betekenen. Dit inzicht kan je zelf toepassen en vertalen naar jouw omgeving om een sociaal veilig, inspirerend en stimulerend sportklimaat te creëren.

De scholing is geschikt voor elke trainer-coach die openstaat voor persoonlijke groei. Omdat je reflecteert op je eigen handelen, kunnen ook ervaren trainer-coaches zich tijdens deze sessie weer verder ontwikkelen in hun rol. De startende trainer-coach vindt veel praktische handvaten om een veilig en plezierig sportklimaat te creëren voor zijn sporters.

Informatie over de bijscholing
De scholing bestaat uit één dagdeel van drie uur en een voorbereidende opdracht. De scholing vindt plaats bij de Fit Academie Bokkeduinen in Amersfoort, en start om 09:30 uur.

De scholing is voor zowel KBN-leden als niet KBN-leden toegankelijk. KBN-leden betalen voor deze interessante scholing slechts €40,00. Deelnemers die geen lid zijn van de KBN betalen €150,00.

 

E-mail
info@kbn.nl
Entree
n.v.t.
Parkeerplaats
Ja
Restaurant/ kantine
Ja
Adres
Sportpark Bokkeduinen 11 Amersfoort, 3819 BD

 

Kaart