Promotie Johnny Malawauw tot 6e DAN

Promotie Johnny Malawauw tot 6e DAN

Op zondag 14 oktober 2018 is aan het einde van de 'Dag van het Karate', door de Coördinator Danexamens en Promoties KBN, Hans Harthoorn, de 6e DAN uitgereikt aan Johnny Malawauw uit Middelburg.

Johnny begon als jonge pupil zijn karate in 1964 bij Hans Harthoorn in Middelburg. Hij steeg al snel boven de groep uit en was buitengewoon talentvol en lenig. In de loop der jaren heeft Johnny met regelmaat getraind bij sensei Kasé te Parijs, Luxemburg, Andorra en sensei Shirai in Milaan. Johnny maakt deel uit van het instruerend kader van het Platform Shotokan Nederland en geeft regelmatig instructielessen tijdens de Dangraadexamentrainingen die door het platform worden georganiseerd.

Als de eigenaar van de Blogpost en/of het Nieuwsbericht reacties heeft ingeschakeld, is het mogelijk om zelf een reactie op de Blogpost, Nieuwsbericht en/of op de reacties van anderen te reageren. Je eigen reacties kan je wijzigen of verwijderen. De reacties worden op "meest recent" onder elkaar getoond.

Kies je "citaat" om te reageren dan wordt de reactie op een nieuw niveau geplaatst en niet onder de reactie waar het bericht oorspronkelijk vandaan komt.

Let wel, je kan alleen reageren op Blogposts, Nieuwsberichten en/of reacties van anderen als je je geregistreerd hebt, bent ingelogd en jouw account hiervoor is geautoriseerd!


Log in om een reactie te plaatsen

Registreer je als je nog geen account hebt.

Registreren