Bericht Karate-Do Bond Nederland - Bijscholing 4 inzichten trainerschap

Bericht Karate-Do Bond Nederland - Bijscholing 4 inzichten trainerschap

Op zaterdag 18 juni organiseert de KBN een interessante bijscholing voor alle karateleraren en geïnteresseerden! Tijdens deze scholing krijg je handvatten om je sporters effectiever te begeleiden en een inspirerende, veilige sportomgeving te creëren. Je kunt je eigen functioneren als trainer-coach in korte tijd aanscherpen en verbeteren.

De scholing is geschikt voor elke leraar, trainer of coach die openstaat voor persoonlijke groei. Omdat je reflecteert op je eigen handelen, kunnen ook ervaren leraar, trainer of coaches zich tijdens deze sessie weer verder ontwikkelen in hun rol. De startende leraar, trainer of coach vindt veel praktische handvaten om een veilig en plezierig sportklimaat te creëren voor zijn sporters.

Tijdens deze scholing:

  • Breng je je sterke én ontwikkelpunten in kaart;
  • Reflecteer je op je eigen rol als trainer;
  • Leer je hoe je je kwaliteiten het beste kunt inzetten, ook in lastige situaties;
  • Ontdek je hoe je sporters meer verantwoordelijkheid kan geven tijdens de training waardoor ze groeien als sporter.

Informatie over de bijscholing

De scholing bestaat uit één dagdeel van drie uur en een voorbereidende opdracht. De scholing vindt plaats bij de Fit Academie Bokkeduinen in Amersfoort, en start om 09:30 uur.

De scholing is voor zowel KBN-leden als niet KBN-leden toegankelijk. KBN-leden betalen voor deze interessante scholing slechts €40,00. Deelnemers die geen lid zijn van de KBN betalen €150,00.

Inschrijven voor de scholing kan gemakkelijk via deze link. Hopelijk zien we u en/of uw leraren, trainers en coaches in Amersfoort!

Zie ook: Evenement KBN - Bijscholing 4 inzichten over trainerschap