Nieuwe website Platform Shotokan Nederland

Nieuwe website Platform Shotokan Nederland

Wij zijn heel verheugd om onze nieuwe website te presenteren. Na een aantal jaren ons platform op Facebook digitaal te hebben onderhouden, hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan de nieuwe website.

Eindelijk is het zover! De eerste versie van onze nieuwe website en nieuw logo. Het idee is ontstaan bij het instruerend kader van dit platform. Zij hadden de behoefte om op eenvoudige wijze informatie, verslagen en andere documenten onderling te delen en uit te wisselen. Aan deze functionele behoefte is uiteindelijk invulling gegeven binnen het besloten gedeelte van deze website. Daarnaast bereiken wij een groter publiek onder de Shotokan beoefenaren daar niet iedereen op Facebook actief is.

Logo

Bij een nieuwe website hoort zeker ook een nieuw logo. Het standaard logo in rode kleur is hierboven afgebeeld. Het logo zal in verschillende huisstijlkleuren te zien zijn. 

 Website

De stijlvorm van de website is simpel gehouden en bestaat grotendeels uit een combinatie van rode, blauwe, grijze en zwarte kleurtinten.  Op de hoofpagina van deze website is onder andere een beknopt overzicht te zien van de komende evenementen die door het platform worden georganiseerd waar onder de landelijke- en regionale dangraadexamentrainingen. Sportscholen die zich gelieerd hebben aan ons platform hebben de mogelijkheid hun eigen evenementen via deze website te publiceren.

 

FireShot Capture 006   Home   Platform Shotokan Nederland   platformshotokannederland.nl

 

Karate scholen die zich gelieerd hebben aan ons platform hebben tevens de mogelijkheid hun eigen evenementen te publiceren via deze website. Het insturen van een evenement gaat via het besloten gedeelte van deze website. Via de menukeuze Evenementen vindt men de nodige informatie over alle aangemelde evenementen via dit platform. Zie voorbeeld hieronder.

FireShot Capture 007   Alle aankomende evenementen   Platform Shotokan Nederland    platformshotokannederland.nl

Terugkoppeling en Vragen

Wij als platform zijn benieuwd naar jullie bevindingen. Opmerkingen, vragen en suggesties zijn welkom door een reactie te sturen naar .

Reacties op de publiekelijk gepubliceerde posts uit deze Blog en/of Nieuwsberichten zijn door iedereen die deze website bezoekt te lezen. Reageren op publieke blogs en/of nieuwsberichten is alleen mogelijk als je bent geregistreerd en bent ingelogd. Zie hiervoor de voorwaarden voor registratie.

Als de eigenaar van de Blogpost en/of het Nieuwsbericht reacties heeft ingeschakeld, is het mogelijk om zelf een reactie op de Blogpost, Nieuwsbericht en/of op de reacties van anderen te reageren. Je eigen reacties kan je wijzigen of verwijderen. De reacties worden op "meest recent" onder elkaar getoond.

Kies je "citaat" om te reageren dan wordt de reactie op een nieuw niveau geplaatst en niet onder de reactie waar het bericht oorspronkelijk vandaan komt.

Let wel, je kan alleen reageren op Blogposts, Nieuwsberichten en/of reacties van anderen als je je geregistreerd hebt, bent ingelogd en jouw account hiervoor is geautoriseerd!


Log in om een reactie te plaatsen

Registreer je als je nog geen account hebt.

Registreren