Bijscholing voor KBN trainers & coaches

Bijscholing voor KBN trainers & coaches

Op zaterdag 13 augustus organiseert de Karate-do Bond Nederland in samenwerking met Academie voor Sportkader een interessante bijscholing voor KBN trainer, coach en andere geïnteresseerden. Het thema: 4 inzichten over trainerschap.

Tijdens deze scholing:

  • Breng je je sterke én ontwikkelpunten in kaart;
  • Reflecteer je op je eigen rol als trainer;
  • Leer je hoe je je kwaliteiten het beste kunt inzetten, ook in lastige situaties;
  • Ontdek je hoe je sporters meer verantwoordelijkheid kan geven tijdens de training waardoor ze groeien als sporter.

De scholing wordt gegeven door Wouter Schols, docent van het NIVM, en is een aanrader voor elke leraar. De scholing is geschikt voor elke trainer of coach die openstaat voor persoonlijke groei. Omdat je reflecteert op je eigen handelen, kunnen ook ervaren trainer-coaches zich tijdens deze sessie weer verder ontwikkelen in hun rol. De startende trainer-coach vindt veel praktische handvaten om een veilig en plezierig sportklimaat te creëren voor zijn sporters.

De scholing bestaat uit één dagdeel van drie uur en een voorbereidende opdracht. De scholing vindt plaats bij de Fit Academie Bokkeduinen in Amersfoort, en start om 09:30 uur.

De scholing is voor zowel KBN-leden als niet KBN-leden toegankelijk. KBN-leden betalen voor deze interessante scholing slechts €40,00. Deelnemers die geen lid zijn van de KBN betalen €150,00.

Meer informatie en een link naar de inschrijving is te vinden op de website van de KBN.

Zie ook: Evenement KBN - Bijscholing 4 inzichten over trainerschap