5e Dangraad voor John de Wit en Sjoerd de Haan

5e Dangraad voor John de Wit en Sjoerd de Haan

Op 15 december 2019 behaalden John de Wit en Sjoerd de Haan de 5e Dangraad tijdens de danexamens van de Karate do Bond Nederland. Hiermee zijn John en Sjoerd de vijfde, 5e Dan die door Shihan Ruud Bruinsma zijn opgeleid. Jan Scholte Albers, Rudi Buirs en Frans Houthuizen gingen Sjoerd en John voor. Proficiat!!

 Citaat uit de Veendammer krant van 16 december 2019

Karateka’s slepen hoge graden in de wacht.

De 44 jarige John de Wit uit Veendam, uitkomend voor karate team Bruinsma Stadskanaal, wist tijdens de nationale karate-examens van 15 december in Harderwijk te slagen voor de vijfde dangraad.

Ook de 39-jarige Sjoerd de Haan uit Drachten behaalde dit niveau.

Beide karateka’s begonnen op jeugdige leeftijd met vechtsport en hebben hun sporen ruimschoots verdiend in zowel de sport,- als traditionele vorm van karate.

Na een lange en intensive voorbereidingsperiode kregen de pupillen van trainer Ruud Bruinsma deze hoge karategraad van de examencommissie van de Karate Bond Nederland toebedeeld.

Als de eigenaar van de Blogpost en/of het Nieuwsbericht reacties heeft ingeschakeld, is het mogelijk om zelf een reactie op de Blogpost, Nieuwsbericht en/of op de reacties van anderen te reageren. Je eigen reacties kan je wijzigen of verwijderen. De reacties worden op "meest recent" onder elkaar getoond.

Kies je "citaat" om te reageren dan wordt de reactie op een nieuw niveau geplaatst en niet onder de reactie waar het bericht oorspronkelijk vandaan komt.

Let wel, je kan alleen reageren op Blogposts, Nieuwsberichten en/of reacties van anderen als je je geregistreerd hebt, bent ingelogd en jouw account hiervoor is geautoriseerd!


Log in om een reactie te plaatsen

Registreer je als je nog geen account hebt.

Registreren